+31 35 6773910 info@yellowspot.nl
Selecteer een pagina

Mag Dat!?

11 jan 2019

Yellowspot levert speltechniek voor KRO-NCRV programma “Mag Dat!?”.

Donderdag 24 januari start de nieuwe reeks MAG DAT?! In acht afleveringen neemt Anita Witzier de kijker, samen met teamcaptains Jörgen Raymann en Pieter Derks, mee door het web van wetten en regels in Nederland. Met een tweetal gasten proberen ze antwoord te geven op even onzinnige als relevante vragen, over wat er wel of niet is toegestaan in onze maatschappij. Rechter Ritsaert zorgt voor de juridische uitleg. Wat mag je zoal met een inbreker doen als je die op heterdaad betrapt? Mag je je eigen gestolen fiets weer terug stelen als je die op straat tegenkomt? En mag je iemand met poep insmeren als die net jouw hond in de lucht heeft gegooid? MAG DAT?!

Anita Witzier: “MAG DAT?! neemt op een ludieke manier allerlei wetten en regels onder de loep. De scheidslijn tussen wat wel en wat niet mag is soms ontzettend dun. Mag je bijvoorbeeld van alles op je eigen lichaam laten tatoeëren? Er gebeuren vaker dan je denkt idiote dingen, waar mensen gewoon mee wegkomen, maar… soms ook niet. MAG DAT?! is een informatief en vooral grappig spelprogramma. En een feestje om te presenteren.”

In elke aflevering worden de teamcaptains Jörgen en Pieter bijgestaan door twee gasten. In de eerste aflevering, op donderdag 24 januari, maken Bridget Maasland en Tim den Besten hun opwachting. Daarna is het de beurt aan:

Aflevering 2, donderdag 31 januari: Daan Boom en Marlijn Weerdenburg
Aflevering 3, donderdag 7 februari: Miljuschka Witzenhausen en Alain Caron
Aflevering 4, donderdag 14 februari: Evi Hanssen en Gijs Staverman

Verder komen in dit seizoen MAG DAT?! nog voorbij: Maik de Boer, Klaas van Kruistum, Cécile Narinx, Dennis Weening, Winston Gerschtanowitz en Tess Milne.

MAG DAT?!, vanaf donderdag 24 januari, 22.20 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Bron: KRO-NCRV