+31 35 6773910 info@yellowspot.nl
Selecteer een pagina

Ik hou van Holland

12 feb 2013

In de show ‘Ik Hou Van Holland’ met Linda de Mol, nemen twee teams bestaande uit steeds wisselende bekende Nederlanders het wekelijks tegen elkaar op. Onder leiding van vast teamcaptains Guus Meeuwis en Jeroen van Koningsbrugge wordt elk viertal in een sneltreinvaart flink aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene Hollandse weetjes.

De supporters op de tribune mengen zich in ‘Ik Hou Van Holland’ ook actief in de strijd en staan, verdeeld over twee tribunevakken, pal achter hun team. En dat is niet voor niets, want het publiek van het winnende team ontvangt een oer-Hollandse prijs, variërend van een fiets tot een heuse sjoelbak. De swingende ‘huisband’ van het spelprogramma heeft ook een aanwezige rol. Zo krijgen de bandladen na elke spelronde de kans van zich te laten horen met een bekend nummer van vaderlandse bodem.

Yellowspot verzorgt voor kijkcijferhit Ik Hou Van Holland de interactieve verlichting in de desken en de LED verlichting in en rondom het decor.