+31 35 6773910 info@yellowspot.nl
Selecteer een pagina

Huawei Tour de France Truckshow

10 okt 2018

Regelmatig mogen wij onze expertise inzetten voor de mobiele showrooms die Eventrent produceert.

Eerder dit jaar hebben wij deze mobiele showroom voor Huawei voorzien van de nodige dynamische verlichting. Deze verlichting bestaat uit onder andere maatwerk RGB LED verlichting welke is ingebouwd in verschillende interieur onderdelen. Ook de ingebouwde spots zijn door ons zorgvuldig geselecteerd om aan de gestelde licht-technische eisen te kunnen voldoen.

Naast de verlichting hebben wij deze trailer ook voorzien van diverse interactieve effecten die de presentatie van Huawei ondersteunen. Zo zijn er onder andere een aantal van onze YS Colorhit slagknoppen ingezet.

Elk project valt of staat natuurlijk met de juiste “finishing touch”. Het geheel is dan ook door ons geprogrammeerd tot een samenwerkend geheel.

Huawei heeft dit jaar het idee opgevat om hun eigen ‘Tour de France’ te organiseren. Tijdens de tour kunnen de gasten van Huawei in de truck praten met Huawei experts waarbij de laatste technologiën op gebied van producten, nnovaties en Vertical solutions besproken worden. Er zulen live demos te zien zijn, network product presentaties, IT, UC & C, data center, servers en cloud oplossingen. Huawei ziet er naar uit zijn gasten in deze speciale truck te verwelkomen.

Bron: eventrent.nl

Voor projecten waarbij creativiteit, kennis en technisch hoogstaande kwaliteit belangrijk zijn is Yellowspot de juiste partner.