+31 35 6773910 info@yellowspot.nl
Selecteer een pagina

Ik hou van Holland terug met nieuw decor

31 okt 2016

Kijkcijferkanon Ik Hou Van Holland keert vanavond terug op de buis bij RTL 4 met een gloednieuw decor. Het is knusser dan het vorige decor. Dat zei teamcaptain Jeroen van Koningsbruggevrijdagavond in RTL Boulevard. Het nieuwe decor is iets minder groots, zodat het programma wat meer gezelligheid uitstraalt. “Ik moest er even aan wennen in het begin, maar ik vind het wel knusser. Ik vind het wel prettig eigenlijk. Het is wat overzichtelijker“, laat Van Koningsbrugge weten.

Collega-teamcaptain Guus Meeuwis ziet dat de decorbouwers oog voor detail hebben. “Er zijn ook nieuwe knoppen met een mooi gaasje. De details zijn echt goed verzorgd in dit nieuwe decor.

 Presentatrice Linda de Mol is eveneens tevreden. “Ik ben er heel blij mee. Het was echt wel een beetje aan vervanging toe.”

Het rad viel bijna uit elkaar. Op een gegeven moment kregen mensen allerlei elementen in hun hand als ze eraan probeerden te draaien. Ik ben wel dat alles even helemaal nieuw en gepimpt is.”

Yellowspot verzorgt maatwerk in de vorm van RGB led-verlichting in dit decor. Met name de contouren rondom de grachtenpandjes is hoogstaand maatwerk.

Daarnaast verzorgen wij onder andere speltechniek en zijn onze YS Colorhit slagknoppen in de desken ingebouwd.

1029_ihvh

Ik Hou Van Holland is om 20.30 uur te zien op RTL 4, direct na De TV Kantine.

bron: mediacourant.nl