+31 35 6773910 info@yellowspot.nl
Select Page

Happy Hour

27 Oct 2017

Cabaretier Roué Verveer is de presentator van het nieuwe SBS6-programma Happy Hour. In deze humoristische show draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en Roué Verveer zorgt dat alles op een ongedwongen en grappige manier bij elkaar komt.

 

 

In elke uitzending krijgen drie kandidaten de gelegenheid om een bijzonder verhaal te vertellen. Dit kan een onwaarschijnlijke anekdote zijn of een ongeloofwaardige ervaring, maar ook mensen met een opvallend beroep nemen op ‘de praatstoel’ plaats.
Bij Happy Hour is het publiek de baas. Alle leden van de 100-koppige publieksjury hebben een stemkastje waarmee zij een niet boeiend verhaal kunnen wegstemmen. Bij iedere druk op een stemkastje zakt de kandidaat een stukje verder weg in het podium. Als meer dan de helft van de publieksjury het stemkastje heeft gebruikt, verdwijnt de kandidaat van het podium. Hoe langer het publiek de gast letterlijk niet laat vallen, hoe meer geld er te verdienen valt.

 

Yellowspot levert de stemkastjes voor het publiek en voorziet de lichtdecoratie in het decor.
 
Happy Hour is vanaf vrijdag 27 oktober te zien bij SBS6.

BewarenBewaren