+31 35 6773910 info@yellowspot.nl
Selecteer een pagina

BLØF op 13 december in Ziggo Dome

3 dec 2014

Yellowspot zal de decoratieve RGB LED lijnen verzorgen in het decor van het concert van BLOF in de Ziggo Dome op 13 december.

In het midden van alles

BLØF staat op 13 december in Ziggo Dome in Amsterdam. De show staat in het teken van In Het Midden Van Alles, het nieuwe album van de band dat op 25 april uitkomt.

 

Volgens Peter Slager was het duidelijk dat de band na de eerste keer in 2012 weer terug zou keren op het podium van Ziggo Dome. ,,We wilden dat wel met nieuw materiaal doen en dat is er nu. Onze beste plaat moeten we nog maken maar met In Het Midden Van Alles zitten we wel heel dichtbij. We kunnen niet wachten om nummers van het album in een mooie productie in Ziggo Dome te spelen.’’  Naast nieuw materiaal komen natuurlijk ook de grootste hits van de band voorbij.

 

De eerste single van het album komt 28 maart uit en heet ‘Spijt Heb Je Morgen Maar’. Het is met minder dan 3 minuten de kortste single die BLØF ooit heeft gemaakt. ,,Het nummer gaat over genotzucht. Niet altijd maar wikken en wegen, omdat je dan soms toffe dingen aan je voorbij laat gaan. Soms moet je dingen gewoon doen. Spijt heb je morgen maar.”, aldus Peter Slager.