+31 35 6773910 info@yellowspot.nl
Selecteer een pagina

Back 2 School

31 mrt 2016

Yellowspot verzorgt in opdracht van Talpa Produkties voor het nieuwe televisieprogramma “Back 2 School” speltechniek en lichtdecoratie.

Scholieren strijden tegen volwassenen in Back 2 School! Hebben de volwassenen vroeger goed opgelet, of zegeviert de jeugd?

Beau van Erven Dorens presenteert vanaf maandag 4 april de nieuwe quiz Back 2 School. In dit programma strijden zeven kinderen van de onderbouw tegen zeven volwassenen en draait het om welk team de meeste schoolkennis in huis heeft. Daarbij komen alle vakken van de middelbare school aan bod: van het vermenigvuldigen van breuken en het opsommen van alle Nederlandse provinciehoofdsteden tot spellen volgens Het Groene Boekje. Hebben de volwassenen vroeger goed opgelet en winnen zij het van de scholieren? Of zegeviert de jeugd? Dat is de grote vraag in het nieuwe spelprogramma Back 2 School.

Goed opletten

In deze quiz is het jong tegen oud en hard tegen hard. Back 2 School bestaat uit vier vragenrondes en één finale. Beide partijen strijden als gelijkwaardige tegenstanders tegen elkaar en de inzet is hoog. Want voor het winnende team ligt een maximale prijzenpot van 25.000 euro in het verschiet.

Goed opletten op school – vroeger of nu – was nog nooit zo lucratief.

Uitzending: Wekelijks vanaf maandag 4 april om 20:30 uur bij RTL 4